CINE SUNTEM NOI?

Group Wide S.R.L. vine in sprijinul consumatorilor cu solutii de incalzire mult  mai eficiente, ce au la baza produse cu consum de materie prima ecologica. Produsele comercializate de noi sunt cu o autonomie de functionare mai lung, eficienta ridicata  de peste 92 % si  cu un consum de resurse foarte scazut, solutii pentru  incalzirea  spatiilor  locative si comerciale, cu un design specific standard sau personalizat in functie de preferintele fiecarui beneficiar. Odata cu comercializarea acestor produse echipa  noastra va ofera  suport tehnic, servicii de instalare, optimizare, intretinere si revizii periodice,la toata gama de produse.

ECHIPA GROUP WIDE VINE CU SOLUTIA!

0232 273 284

ADRESA NOASTRA

IASI, Str. Silvestru nr. 3, Bl. L 2-3, Parter

Disponibili:  Luni- Vineri : 8AM – 17PM

100 % ITALIAN DESIGN

ZF Srl cu sediul în Meledo de Sarego este o companie certificată ISO 9001 , care opereaza în sectorul de încălzire cu biomasă. Fondată în 1989 de către familia Zorzetto, timp de aproape 20 ani  dezvoltă și produce sobe pe peleți cu standarde de înaltă calitate.

CALITATE SI DESIGN UCRAINIAN

Panourile cu infrarosu inlocuiesc cu succes si asista sistemele clasice de incalzire si raspandesc caldura radianta atat in incaperile casei, cat si in spatiile comerciale- de la cladirile de birouri la saloane de masaj, saune, hoteluri, restaurante si terase si hale industriale

Utilaje şi Echipamente pentru granulare biomasă şi lemn

Tehnologii durabile de prelucrare a biomasei in peleti, pentru producerea de caldura si furaje. Metalaţ” este de 19 ani pe piata producatorilor de masini de peletizat. Datorita capacitatii proprii, experientei, investitiei in capacitati de productie, cu o larga gama de produse, azi ne putem mandri cu o recunoastere deplina in domeniul producerii de peleti.